Életnagyságú emberi csontváz modell – 180 cm

Elérhetőség:

Rendelésre - általában 6-15 nap (ez a gyártó nem garantál pontos szállítási dátumot, csak megrendelés után vagy kérésre adjuk meg)


Cikkszám: : 10040238
 • Anyaga: műanyag, rozsdamentes acél
 • Méret: 1: 1, teljes magasság 180 cm-es állvánnyal együtt
 • Mozgó alkatrészek
 • Állvány 5 keréken
 • Tartalmaz posztert és védőtokot

151 300 Ft (119 134 Ft ÁFA nélkül)

Rendelésre - általában 6-15 nap (ez a gyártó nem garantál pontos szállítási dátumot, csak megrendelés után vagy kérésre adjuk meg)

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK % DARABSZÁM ÁRA
2% 2 - 9 148 274 Ft
3% 10 - 19 146 761 Ft
5% 20 + 143 735 Ft

Életnagyságú emberi csontváz modell – 180 cm

Az életnagyságú emberi csontváz modell – 180 cm – a Physa PHY-SK-2 egy életnagyságú emberi csontváz (egy állvánnyal együtt 180 cm) másolata, azaz. 1-es skálán: 1. Minden részét nagyon részletesen és pontosan ábrázolják. Pontosabban ide tartoznak a vállak, a karok, a lábak, a koponya, a bordák, a gerinc, a medence és a meggyőzően hasonló izomkezelések és kötődések, amelyek színkóddal vannak ellátva. A szerkezet műanyagból készül, amelynek felülete természetes megjelenésű és színű, szinte semmiben sem különbözik az “igazi” emberi csontvázaktól.

Értse meg a mozgásszervi rendszert

Ez az anatómiai modell ideális segítséget nyújt az egyetemeken, kórházakban és iskolákban történő oktatásban és bemutatásban az emberi anatómia megértése szempontjából. Ez tartozik minden olyan műtéthez is, ahol az orvosok meg akarják magyarázni a betegeknek, mi okozza a nehézségeket.

Porvédővel és nagy színes poszterrel érkezik, amely bemutatja és leírja az emberi csontrendszer minden részét. A test fontos részeinek kifinomult kialakítása van. A rozsdamentes acél rugóknak köszönhetően mozgathatja az alsó állkapcsot, és jól szemlélteti a rágógumi mozgását. Ezen kívül pótfogak állnak rendelkezésre a fogak szemléltetésére.

A koponya könnyen és lenyűgözően kinyitható, így belenézhet. Végtagok és ízületek mozgatása is lehetséges, mint pl. könyök, kéz és térd, így a mozgásszervi rendszer működése valóban reálisan igazolható. Összességében ez a csontváz-modell a sok színkóddal ellátott rész miatt jól alkalmazható oktatási segédeszközként.

A modell bemutatja a csontok és az izmok kapcsolatát – az izomkezdet piros színnel, az izomrögzítések pedig kékkel vannak jelölve. A színek vizuálisan támogatják az emberi csontrendszer és a mozgásszervi rendszer megértését, és megkönnyítik a törések, csavarodások és csonttöredékek okainak elemzését.

A kiváló minőségű rozsdamentes acél csavarok biztosítják a csontvázrészek stabil elrendezését, stabilitást kölcsönöznek a modellnek és garantálják a teljes hasított test hosszú élettartamát. Szükség esetén a csavarok könnyen meglazíthatók. A támasztórúd, amelynek segítségével a keret az alapra van szerelve, szintén rozsdamentes acélból készül. A rozsdamentes acélnak köszönhetően ezek az alkatrészek évtizedekig szépen fényesek maradnak, nincsenek korrózió alatt és könnyen tisztíthatók.

A jól átgondolt rendszernek köszönhetően a váz, a támasztórudak és az alap összeállítása néhány perc alatt elkészül. A robusztus állvány öt 360 ° -ban forgó, csendes kerekével rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kényelmesen benyomhatja vagy meghúzhatja a tanulókeretet az űrben, anélkül, hogy veszélyeztetné annak stabilitását.

Ezenkívül a csontváznak van egy lógó szeme, amely a koponyán helyezkedik el. Segítségével a keret felakasztható például egy falon vagy mennyezeten lévő kampóra. Ezután különböző szögekből tekintheti meg és tanulmányozhatja.

A modell előnyei:

 • életnagyságú, 180 cm magas emberi csontváz modell állvánnyal, anatómiai poszterrel és porvédővel
 • nélkülözhetetlen minden orvosi rendelőben
 • csontváz, amelynek felülete hűen utánozza a természetes csontszerkezetet, innovatív csavarozással és rozsdamentes acél tartórúddal
 • az állkapocs és a koponya, a mozgatható végtagok és a pótfogak könnyen nyithatók
 • stabil állvány 360 ° -ban forgatható kerekekkel és hurokkal az akasztáshoz
 • ideális oktatási segédeszköz az emberi anatómia tanulmányozásához, piros jelzésű izomkezdéssel és kék jelzésű izomtapadásokkal

Technikai paraméterek:

Modell PHY-SK-2
Termék szám 10040238
A termék állapota Új
Anyag Műanyag, rozsdamentes acél
Szín Fehér / csont
Méret Életméret (1: 1)
Poszter mérete 340 x 760 mm
A védőcsomagolás mérete 485 x 1695 mm
Méretek (HxSxM) 58,00 x 58,00 x 179,00 cm
Súly 8,35 kg
Szállítási méretek (HxSxM) 91,00 x 37,50 x 23,00 cm
A szállítás súlya 11,00 kg

Csomag tartalma:

 • Az emberi csontváz anatómiai modellje PHY-SK-2
 • Állj a kerekeken
 • Anatómiai poszter (egyoldalúan elnyomva, nevek angolul)
 • Poszter tok
 • Porvédő
 • Kézikönyv
Cikkszám: 10040238 Kategória: Címke:
Méretek 91 × 38 × 23 cm
Életnagyságú emberi csontváz modell – 180 cm

Életnagyságú emberi csontváz modell – 180 cm

Elérhetőség:

Rendelésre - általában 6-15 nap (ez a gyártó nem garantál pontos szállítási dátumot, csak megrendelés után vagy kérésre adjuk meg)

151 300 Ft (119 134 Ft ÁFA nélkül)

Kosár

close