Bőr modell

Elérhetőség:

Nincs raktáron


Cikkszám: : 10040257
 • Anatómiailag pontos bőrkeresztmetszet
 • A bőr mindhárom réteg megtekintése
 • Ideális eszköz a bőrgyógyászat tanulmányozásához
 • Pótolhatatlan – egy nagy berendezés az orvosi rendelőben és az iskolai tanteremben
 • Talapzaton

41 225 Ft (32 461 Ft ÁFA nélkül)

Nincs raktáron

Értesítsen, ha a termék újra elérhető!


Bőr modell

A Physa PHY-SM-4 bőr háromdimenziós modellje az emberi bőr szerkezetének metszetét mutatja hatalmas nagyítással. Itt megtalálja mindhárom réteget az összes fontos részletgel, mint pl szőrtüszők, verejtékmirigyek, zsírszövet és nyirokerek. Az emberi bőr ezen anatómiai modellje különösen alkalmas demonstrációs segédeszközként történő alkalmazásra és az értelmezés tanításának támogatására.

Nézz a bőr alá

Ez az anatómiai modell kibővített képet nyújt az emberi bőrről és annak szerkezetéről. Minden részlet pontosan reprodukálható, így ebben a modellben nagyon pontosan elemezheti és kutathatja őket.

Ideális oktatási modell kórházak, orvosi rendelők, iskolák és egyetemek számára. A 3D-s megjelenítésnek köszönhetően az emberi bőr felépítéséről két nézet nyílik: metszetben és felülről. A keresztmetszet három egymásra fekvő bőrréteg szerkezetét mutatja. Ezek a rétegek külön-külön eltávolíthatók és mindegyik megtekinthető. A modell így különféle lehetőségeket kínál az emberi bőr összetételének vizsgálatára.

A bőr ezen háromdimenziós anatómiai modelljén megtalálhatja mindhárom bőrréteget, amelyeket részletesen ábrázol Ez lehetővé teszi a bőr és a szubkután szalag részletes vizsgálatát. Ez a megnagyobbodott bőrrész nemcsak az egyes rétegek szerkezetét részletezi, hanem a belső rendszereket is, például a haj vagy a faggyúmirigyek összetételét a legapróbb részletekig.

A bőr ezen háromdimenziós anatómiai modellje nélkülözhetetlen minden bőrgyógyászati ​​gyakorlathoz. E modell alkalmazásával az orvosok nagyon világosan meg tudják magyarázni betegeiknek a fontos bőrfunkciókat, rendellenességeket és betegségeket. Ezenkívül ideális segédeszköz a bőrgyógyászat tanulmányozásában. Ezzel a 3D modellel a hallgatók tanulmányozhatják az összes bőrkomponens szerkezetét és összetételét, valamint a különféle mirigyek, erek, szőrtüszők és szövetek kontextusát és funkcióit.

Ez az anatómiai modell robusztus műanyag alapon helyezkedik el, amely biztosítja a modell nagy stabilitását. Ezenkívül az állványnak köszönhetően a 3D modell nagyon szépen bemutatható és tárolható. Az állványnak köszönhetően a modell mindig stabil, így problémamentesen használhatja kórházban vagy iskolában.

A tanulási modell felépítése gyors és egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy az egyes bőrrétegeket egymásra helyezi, és egy talapzaton helyezi el. Ehhez nincs szükség eszközökre vagy sok időre. Ezenkívül minden rész különböző színű, így könnyen megkülönböztethetők egymástól. A színezés hangsúlyozza ennek a 3D-modellnek a magas szintű hitelességét.

Az Ön előnyei

 • Anatómiailag pontos bőrmodell
 • A bőr mindhárom rétegének megjelenítése
 • Részletes 3D modell
 • Nélkülözhetetlen minden bőrgyógyászati ​​gyakorlathoz
 • Felülnézet vagy keresztmetszet
 • Ideális segítség a bőrgyógyászat tanulmányozásában

Műszaki információk

Modell PHY-SM-4
Termék szám 10040257
A termék állapota Új
Anyag Műanyag
Méretek (HxSxM) 16,00 x 22,30 x 31,00 cm
Súly 1,31 kg
Szállítási méretek (HxSxM) 28,00 x 17,50 x 22,00 cm
A szállítás súlya 1,50 kg


Csomag tartalma

 • Bőr modell PHY-SM-4
 • Hubka
 • Táska
Cikkszám: 10040257 Kategória: Címke:
Méretek 28 × 18 × 22 cm
Bőr modell

Bőr modell

Elérhetőség:

Nincs raktáron

41 225 Ft (32 461 Ft ÁFA nélkül)

Kosár

close