Női medence csontváz modellje

Elérhetőség:

Nincs raktáron


Cikkszám: : 10040248
  • Pontosság – a női medence csontvázának nagyon részletes modellje 1: 1
  • Tartósság – kiváló minőségű PVC-ből készül
  • Pótolhatatlan – egy nagy berendezés az orvosi rendelőben és az iskolai tanteremben
  • Kényelem – megkönnyíti az anatómia tanulását

25 075 Ft (19 744 Ft ÁFA nélkül)

Nincs raktáron

Értesítsen, ha a termék újra elérhető!


Női medence csontváz modellje

A PHY-PM-1 női medence csontváz modellje egy női medencét ábrázol egy életnagyságú csontmodell formájában. A modell minden alkatrésze a legapróbb részletekig van kialakítva. A modell speciális műanyagból készült, amely lehetővé teszi a legreálisabb felületstruktúra létrehozását. A medence anatómiai modellje ezért ideális megoldás az orvostudomány területén vagy oktatási célokra.

A csontváz nagyon részletes modellje

A kismedencei modell rendkívül részletes 3D-s imitációt kínál a női csípő területéről. A csontváz minden részletét erre a modellre tervezték, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a valóságnak. Ugyanilyen jó látni a medencét, amely az ágyéki csontból, az ágyéki csontból és az ülőcsontból, valamint a keresztcsontból áll.

A medence modellje a legnagyobb anatómiai pontossággal. A kismedencei csontváz modell 1: 1 méretarányban készül, tehát megfelel egy igazi női medence életnagyságának. Minden medencecsont megvizsgálható és elemezhető rajta. Lehetővé teszi a medence összes fontos funkciójának bemutatását is.

Annak érdekében, hogy a serpenyő modell a lehető legreálisabb legyen, előállításához kiváló minőségű PVC-t használtak. Ez az anyag lehetővé teszi különösen részletes felületi struktúrák létrehozását, így a modell nagyon reálisnak tűnik. Ezenkívül ez a műanyag rendkívül robusztus, tartós és könnyen tisztítható.

Az emberi medence vázának ez a modellje ideális az anatómia tanulmányozásához. Hála annak, hogy háromdimenziós és nagyon részletes, a hallgatók tökéletesen kipróbálhatják tudásukat rajta.

Ezenkívül elemezni lehet az egyes csontok működését és az ismert betegségeket. A kismedencei modellt a szakértelem gyakorlati átadására is használják! A medence csontjainak ez a nagyon részletes 3D modellje minden ortopédiai gyakorlatban pótolhatatlan. Ezzel az orvosok könnyen és egyértelműen átadhatják a fontos információkat a betegeknek.

A 3D pan is lehetővé teszi az alapvető funkciók és hibák pontos bemutatását. Ez az anatómiai modell nagyon könnyen használható. A modell műanyagának köszönhetően kis súlyú, ami garancia a kényelmes kezelésre. Akár kórházban, műtéten, iskolában vagy egyetemen – ez a kismedencei csontvázmodell bárhol készen áll azonnali használatra!

Az Ön előnyei

  • részletes 3D modell
  • női medence életnagyságú modellje (1: 1)
  • kiváló minőségű anyagból készül
  • ideális anatómia tanulmányozásához
  • pótolhatatlan minden ortopédiai műtétnél
  • nagyon könnyen használható

Műszaki információk

Modell PHY-PM-1
Termék szám 10040248
A termék állapota Új
Anyag PVC
Méretek (HxSxM) 25,50 x 18,00 x 14,00 cm
Súly 0,59 kg
Szállítási méretek (HxSxM) 26,00 x 19,00 x 15,00 cm
A szállítás súlya 0,80 kg

Csomag tartalma

Női medence csontváz modellje PHY-PM-1

Cikkszám: 10040248 Kategória: Címke:
Méretek 24,5 × 24,5 × 17 cm
Női medence csontváz modellje

Női medence csontváz modellje

Elérhetőség:

Nincs raktáron

25 075 Ft (19 744 Ft ÁFA nélkül)

Kosár

close