-46%

Benzinmotoros bozótvágó PM-KS-600T

Elérhetőség:

Raktáron - Elküldés 1-3 napon belül.


Cikkszám: : PM-KS-600T

Gyártó: POWERMAT
Modell: PM-KS-600T
Tényleges teljesítmény: 4.4kW / 6KM (Effective Power Solutions) *
Motor típusa: 2 ütemű
Maximális sebesség: 11000 [rpm]

42 050 Ft 77 350 Ft (33 110 Ft ÁFA nélkül)

Raktáron - Elküldés 1-3 napon belül.

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK % DARABSZÁM ÁRA
2% 2 - 9 41 209 Ft
3% 10 - 19 40 789 Ft
5% 20 + 39 948 Ft

Benzinmotoros  bozótvágó PM-KS-600T

Benzinmotoros bozótvágó a kényelmes hevedereknek köszönhetően a PM-KS-600T megkönnyíti a karok és a gerinc megkönnyebbülését, ami a Powermat bozótvágóval való munkát sokkal könnyebbé és kényelmesebbé teszi, és mindenekelőtt kevésbé terheli a gerincet és a vállakat.

A hevederek kényelmes beállításának köszönhetően gyorsan beállítható a viselő testének méretéhez és a kasza földtől előnyben részesített magasságához. A bozótvágó kényelmes gázkarral van felszerelve, amely reteszelődik a véletlenszerű működés ellen, valamint kapcsolóval és sebességzár funkcióval . A kasza kétciklusú motorral van felszerelve, amelynek térfogata 49 cm3. A kiváló minőségű bélésű centrifugális tengelykapcsolónak köszönhetően a készülékkel végzett munka kényelmes és biztonságos.

A motor mechanikus üzemanyag-szivattyúval van felszerelve, így a készülék hosszú leállítása után üzemanyagot juttathatunk a porlasztóba, így a motor különösebb erőfeszítés nélkül jár. A készlet két vágófejet tartalmaz, amelyek a zsinór automatikus kioldási rendszerével vannak felszerelve, miután megérintették a talajt.

A fejfedélen van egy kés, amely lerövidíti a felesleges vonalat és a megerősített érintkező részt a talajjal. Tartós védőmaszk hálóval, amely megvédi az arcot és a szemet a vágófej alatt szökő kövektől vagy fűtöredékektől. A maszk kényelmes szabályozó rendszerrel rendelkezik a fejtartó és a maszk összecsukása érdekében.

A Powermat nagy teljesítményű PM-KS-600T (EPS) 6KM szecskavágó professzionális eszköz fű, cserjék kaszálására, gyepek, gyümölcsösök stb. A RedVib technológia egy rezgéscsillapító rendszer, amely csökkenti a működés közben keletkező rezgéseket.

A kaszát amatőr és professzionális használatra tervezték. Kis súlyának köszönhetően a készülék kényelmes és kényelmes a munkavégzéshez, még akkor is, ha hosszabb ideig dolgozik a készülékkel. A kasza hajtása többsoros vezetővel lezárt acélrúdból készül, amely nagyobb terheléseknél nagy jelentőséggel bír (késes kaszálás). A legtöbb kaszát kábel hajtja, ami hosszú ideig tartó használat esetén sérüléshez (kábelszakadáshoz) vezet.

A fej puha, nem szakadó hőre keményedő műanyagból készül. A vágófej sokkal fontosabb, mint a szokásos füldob. A vágás során motorcsapot szereltek a rezgések csökkentésére (a vibrációt nem továbbítja a kezekre) – RedVib technológia.

A fejjel ellátott fogantyú szabadon forgatható, ami megkönnyíti a kaszálást nehezen elérhető helyeken. A készülékhez üzemanyagra van szükség 95 oktánszámú benzin és olaj keverék formájában a kétütemű motorok keverékeihez. A zajszint a magas motorteljesítmény miatt rendkívül alacsony (mindent az új motortechnológia okoz).

A vágótartozékok könnyű cseréje lehetővé teszi a tartozékok könnyű és gyors cseréjét munka közben. A 2 gyűrű használata a dugattyún további tömítést biztosít, és javítja a motor teljesítményét is. A kasza kiváló minőségű Midori membrános karburátorral van felszerelve.

Műszaki leírás:

Gyártó: POWERMAT
Modell: PM-KS-600T
Tényleges teljesítmény: 4.4kW / 6KM (Effective Power Solutions) *
Motor típusa: 2 ütemű
Maximális sebesség: 11000 [rpm]
Alapjárati fordulatszám: 2800-3200 [rpm]
Centrifugálási sebesség: 2800-3200 [rpm]
Motortérfogat: 49cm3
Névleges motorteljesítmény: 1,65 kW / 2,2 kW
Vágási szélesség: 420 mm
Vágótárcsák átmérője: 255 mm
Tengelykapcsoló típusa: centrifugális tengelykapcsoló
Porlasztó típusa: membrán
Gyújtógyertya típus: LD-L7T
Gyújtási rendszer: CDI
Tartály űrtartalma: 1,2 l
Súly: 7,69 kg

Gyártó: Powermat – Lengyelország

A csomag tartalma:

Benzin bozótvágó
Védő maszk
2x automatikus vágófej
Szerviz-szerszámkészlet
Kézikönyv
Háromfogú pajzs magas és sűrű fűhöz
Vágózsinór 2,4 mm 10m
Tartály olaj és üzemanyag keverékének előállításához
Védőkesztyű

Benzinmotoros  bozótvágó PM-KS-600T

Benzinmotoros bozótvágó PM-KS-600T

Elérhetőség:

Raktáron - Elküldés 1-3 napon belül.

42 050 Ft 77 350 Ft (33 110 Ft ÁFA nélkül)

Kosár

close